top of page
Logo Bogaard Grondwerk

Aanhangers

Hieronder vindt u ons assortiment van onze aanhangers. Wilt u reserveren dan kunt u contact met ons opnemen of online reserveren via de knop hiernaast. 

Prijs per dag:

Prijs per week:

€ 20

€ 70

Aanhangwagen 2000kg

Prijs per dag:

Prijs per week:

€ 30

€ 105

Aanhangwagen 3500kg

Prijs per dag:

Prijs per week:

€ 50

€ 175

Driezijdige kiepwagen 3500kg

Prijs per dag:

Prijs per week:

€ 40

€ 140

Haspelwagen

Prijs per dag:

Prijs per week:

€ 90

€ 315

Haspelwagen met motor

Prijs per dag:

Prijs per week:

€ 80

Schaftwagen snelverkeer

Prijs per dag:

Prijs per week:

Transportkosten

Aanhangwagen huren

Het huren van een aanhanger kan interessant zijn wanneer u als bedrijf of particulier slechts af en toe een aanhanger nodig hebt. Wanneer u bij ons aanhanger verhuurbedrijf in Zeeland een aanhangwagen huurt, dan kost u dat alleen geld op de dagen dat u de aanhanger huurt. Dat is niet alleen goedkoper, maar huren is ook interessant wanneer u zelf geen plek heeft om de aanhangwagen te stallen.

Aanhanger met laadklep huren

U kunt bij ons terecht voor de verhuur van aanhangers voor machine vervoer. Zo kunt u bij ons bedrijf een aanhangwagen met laadklep huren, ideaal voor het transport van een graafmachine of dumper, welke trouwens ook bij ons zijn te huren. Ons aanbod bestaat uit diverse aanhangers met oprijklep, waardoor er altijd een geschikte aanhanger te huren is.

Aanhanger met kiepfunctie huren

Ook verhuren we een kiepbare aanhangwagen. Huren van deze aanhanger met kipper is bijzonder handig wanneer u bijvoorbeeld grond of grind wilt aanvoeren of juist wilt afvoeren. Deze drie zijdige kiepwagen aanhanger wordt verhuurd per dagdeel, per dag of per week.

Haspelwagen of schaftwagen huren

Ons verhuurbedrijf heeft ook speciale aanhangwagens in het verhuuraanbod.

De schaftkeet die u bij ons kunt huren snel overal heen te verplaatsen, want deze schaftwagen mag namelijk gewoon over de openbare weg vervoerd worden.

 

De haspelwagen is een speciale aanhangwagen waarop een haspel met kabel materiaal kan worden geplaatst. Wilt u tijdelijk een haspelwagen huren voor het plaatsen van grondkabels, verlengkabels of staaldraad, dan is het huren van deze aanhanger voor haspels een interessante optie.

bottom of page