top of page
Logo Bogaard Grondwerk

Prijs per week per plaat:

€ 3

Kunststof Rijplaat

Prijs per week per plaat:

€ 2

Stalen Rijplaat

Rijplaten

Hieronder vindt u ons assortiment van onze stelen en kunststof rijplaten. Wilt u reserveren dan kunt u contact met ons opnemen of online reserveren via de knop hiernaast. 

Verhuur van rijplaten

U kunt bij ons twee soorten rijplaten huren. We verhuren rijplaten van kunststof, maar ook stalen rijplaten. Worden de rijplaten gebruikt bij zeer zware belasting of intensief gebruik dan kunt u het beste stalen rijplaten huren. Kunststof rijplaten zijn daarentegen weer gemakkelijker te transporteren door het lagere gewicht. Beide soorten rijplaten zijn praktisch onverwoestbaar.

Voordelig rijplaten huren

Bij ons bedrijf kunt u terecht voor het huren van zowel stalen als kunststoffen rijplaten. Met onze rijplaten zorgt u op een eenvoudige en goedkope manier voor een tijdelijke, maar wel stevige ondergrond voor wagens, machines, voor opslag of bij een evenement waarbij goede toegankelijkheid benodigd is.

Rijplaten huren

U kunt bij bedrijf in Zeeland terecht voor het huren van rijplaten. Ideaal wanneer u tijdelijk rijplaten nodig heeft voor uw project of evenement.

Huren van rijplaten in Zeeland

Rijplaten zijn onmisbaar bij het berijdbaar maken van terreinen met een zachte ondergrond, zoals gras of onverharde wegen. Door het leggen van rijplaten kan worden gezorgd dat auto’s, vrachtwagens, maar ook andere (bouw)voertuigen niet weg zullen zakken in de zachte onverharde ondergrond. Bovendien kunnen rijplaten ook de nodige bescherming bieden aan nieuw gelegde bestrating. De bij ons te huren rijplaten worden veel gebruikt op bouwplaatsen, maar ook organisatoren van evenementen huren rijplaten, bijvoorbeeld voor het creëren van tijdelijke parkeerplaatsen, inritten of paden.

bottom of page