top of page
Logo Bogaard Grondwerk
Grondwerk zeeland

Grondwerk Zeeland

Wat u grondwerk project ook is, wij weten er wel raad mee. Met onze jarenlange ervaring hebben we al heel wat projecten succesvol uitgevoerd. Wij werken zowel voor particulieren als zakelijke opdrachtgevers. Veel van onze grondverzet projecten worden uitgevoerd in Zeeland, maar ook daar buiten zijn we actief. Benieuwd wat voor projecten we al hebben uitgevoerd?

Bogaard Grondwerk

01. Flexibel

De combinatie van ons eigen personeel en een vaste groep zzp'ers zorgt ervoor dat wij flexibel kunnen blijven. 

Hierdoor kunt u altijd bij ons terecht voor uw grondwerk project.

02. Modern machinepark

Machines maken ons werk een stuk makkelijker. Daarom investeren wij in een uitgebreid en modern machinepark. Onze machines worden goed onderhouden en regelmatig vervangen. 

03. 20+ jaar ervaring

Bogaard Grondwerken bestaat al sinds 2001. Sindsdien zijn we flink gegroeid. Met onze jarenlange ervaring kunnen we efficiënt en vakkundig te werk gaan. Dat scheelt ons in tijd en u in kosten.

Waarom Bogaard Grondwerken

Bogaard 

Bezoek ons

Check ons

Bel ons

grondverzet zeeland
Grondwerk Zeeland

Grondwerk laten uitvoeren

U kunt bij ons bedrijf terecht voor alle voorkomende werkzaamheden op het vlak van grondwerk in Zeeland, maar ook buiten de provincie zijn we actief. We gaan ook graag voor u aan de slag met uw opdracht. Wilt u weten wat Bogaard Grondwerken voor u kan betekenen? Neemt u eens vrijblijvend contact met ons op.

Specialisten in grondverzet

Ons bedrijf beschikt over de jarenlange ervaring, goede kennis en al het benodigde materiaal om het grondwerk dat nodig is voor uw project op een efficiënte manier uit te kunnen voeren. Enkele voorbeelden van wat grondwerk projecten die we de afgelopen tijd mochten uitvoeren voor onze opdrachtgevers:
 

  • Grondwerk voor het leggen van bestrating

  • Voorbereidend grondverzet ten behoeve van nieuwbouw

  • Aanleggen van bekabeling

  • Grondwerk voor windmolenparken

  • Vernieuwen of aanleg van buitenterrein

grondverzetbedrijf zeeland

Ervaren grondverzetbedrijf in Zeeland

U kunt bij Bogaard grondwerken terecht voor het aanleggen van riolering, uitgraven van een bouwput, grondwerk voor bestrating, leidingbouw, nivellering en diverse andere voorkomende werkzaamheden om het vlak van grondverzet en grondwerken.

 

We zijn inmiddels al ruim twintig jaar actief. Bent u dus op zoek naar een bedrijf dat beschikt over de nodige ervaring, dan bent u daarvoor bij Bogaard Grondwerken zeker aan het juiste adres.

wat houdt grondwerk in?

Wat houdt grondwerk in?

Grondwerk, ook wel bekend als grondverzet, is het uitgraven of juist het verhogen van een ondergrond. Het doel van grondwerk is om het terrein zo te bewerken dat het klaargemaakt wordt om er later wegen of andere constructies op aan te leggen. Ieder terrein is anders en ieder project is anders. Toch hebben ze allemaal één ding met elkaar gemeen. Op geen enkel stuk grond kan zonder grondwerk gebouwd worden.


Om een project voorspoedig te laten verlopen is daarom altijd grondverzet nodig. Goed grondwerk vereist nauwkeurigheid en de uiteraard de nodige expertise. Het inhuren van een ervaren grondverzetbedrijf dat over de benodigde kennis van zaken beschikt is dus belangrijk voor een goed verloop van uw grondwerk project in Zeeland.

grondwerk materiaal

Toegewijde medewerkers en goed materiaal

Voor eigen gebruik, maar ook voor verhuur, beschikt ons bedrijf over modern en een goed onderhouden machinepark. Wanneer u ons bedrijf inhuurt voor grondverzet worden deze machines altijd bedient door ervaren medewerkers.

 

U kunt er daarom altijd op vertrouwen dat het grondwerk dat we voor u verzetten altijd van hoge kwaliteit is. Om die reden is Bogaard grondwerken al ruim twintig jaar actief en in al die tijd uitgegroeid tot een veelzijdig bedrijf voor grondwerk in Zeeland.

Waarmee  kunnen we u helpen?

werkwijze in grondwerk

Onze werkwijze

Bogaard grondwerken is actief in heel Zeeland. Er worden door ons projecten uitgevoerd in Zierikzee, Middelburg, Vlissingen, Goes en Terneuzen. Ons bedrijf beschikt over toegewijde medewerkers en goede machines die worden ingezet om de werkzaamheden volledig naar uw tevredenheid af te kunnen ronden.

 

Bent u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf gespecialiseerd in grondverzet? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte voor het uitvoeren van grondwerk. We luisteren graag naar uw wensen en bespreken daarna met u de mogelijkheden voor uw project.

wat kost grondwerk?

Wat kost grondwerk in Zeeland?

De prijs die we rekenen voor het grondverzet, zoals uitgraven en afvoeren, is afhankelijk van verschillende factoren. Een belangrijke factor is daarbij bijvoorbeeld de bereikbaarheid van het terrein en het soort grond dat moet worden afgegraven. Ook vervuilde grond brengt ook weer extra kosten met zich mee. Bent u benieuwd wat de kosten voor grondwerk zouden zijn? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact op met Bogaard Grondwerken.

grondwerk offerte

Grondwerk offerte aanvragen

Een goede prijsindicatie voor het grondwerk voor uw project is op internet niet te geven. Wilt u een accurate opgave van de kosten voor grondwerk in Zeeland, dan kunt u het beste geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Neem contact op met ons grondwerkbedrijf.

 

Het helpt als u bij uw aanvraag voor een grondwerk offerte zoveel mogelijk informatie geeft over het uit te voeren project. Een goede beschrijving van het benodigde grondwerk, foto’s van het terrein en indien mogelijk plattegronden of tekeningen helpen ons bij het berekenen van een zo accuraat mogelijke offerte voor het uitvoeren van de grondverzet werkzaamheden.

bottom of page