top of page
Bogaard Grondwerk

Over Bogaard Grondwerken

Bij Bogaard kunt u terecht voor al uw grondwerk projecten. De meest uiteenlopende werkzaamheden kunnen voor u worden uitgevoerd. Zoals het graven van sleuven, aanleggen van riolering, grondwerk voor bestrating of het uitgraven van een bouwput.

Naast ons inhuren voor projecten kunt u bij ons terecht voor het huren van machines. Met ons uitgebreide machinepark kunnen we u voorzien van de juiste machine voor uw project.

minigraver huren zeeland

01. Flexibel

Naast ons eigen personeel werken wij  met een vaste groep zzp'ers. Op deze manier kunnen wij een flexibele planning bieden waardoor u altijd bij ons terecht kunt.

02. Modern machinepark

Wij hebben een uitgebreid en modern machinepark. Onze machines worden goed onderhouden en regelmatig vervangen. Hierdoor bent u verzekerd van een goedwerkende machine.

03. 20+ jaar ervaring

Bogaard Grondwerken is opgericht in 2001 en sindsdien flink gegroeid. Met onze jarenlange ervaring kunnen we efficiënt en vakkundig te werk gaan. Dat scheelt ons in tijd en u in kosten.

Waarom Bogaard Grondwerken

Bogaard 

Bezoek ons

Check ons

Bel ons

graafmachine huren zeeland
Grondwerk Zeeland

Onze projecten

Door onze jarenlange ervaring hebben wel al veel projecten succesvol mogen afronden. Ondanks onze ervaring is elk project weer anders en daar worden we enthousiast van. Klik op de button om te zien welke projecten wij allemaal al hebben afgerond.

Machine verhuur

Ons uitgebreid machinepark bestaat uit een breed scala aan machines die gebruikt worden in het grondwerk, straatwerk en groenvoorziening.

U bent bij ons aan het juiste adres voor de huur van een kraan, dumper, aanhanger, rijplaten of shovel.

Maar daar stopt het niet. Klik op de button voor een overzicht van al onze verhuur machines.

bottom of page