top of page
Logo Bogaard Grondwerk
graafmachine huren zeeland

Graafmachine verhuur in Zeeland

Behoefte aan wat extra power bij het uitvoeren van uw klus? Bij Bogaard Grondwerken bent u aan het juiste adres voor het huren van een graafmachine. Ons bedrijf is gevestigd in Kerkwerve, centraal gelegen op Schouwen-Duiveland in de provincie Zeeland.

 

We hebben diverse kranen te huur die kunnen worden ingezet voor allerlei projecten. Ons machinepark bestaat uit moderne graafmachines en zijn altijd goed onderhouden. Bekijk ons aanbod en prijzen op onze machinepagina.

kraan huren zeeland

01. Flexibel

Weet u nog niet precies hoelang u een machine nodig heeft? Geen probleem onze planning is flexibel. 

02. Modern machinepark

Machines maken het werk een stuk makkelijker. Daarom heeft u bij ons keuze uit een uitgebreid en modern machinepark. Onze machines worden goed onderhouden en regelmatig vervangen. 

03. Vervoer

Heeft u zelf geen auto of aanhanger? Dan kunnen wij de kraan ook bezorgen. Of u kunt een aanhanger huren.

Waarom Bogaard Grondwerken

Bogaard 

Bezoek ons

Check ons

Bel ons

minigraver huren

Machines en kranen die u bij ons kunt huren:

  • Minigravers

  • Midigravers

  • Rupskruiwagen

  • Dumper

  • Wieldumper

  • Shovel

kraan verhuur

Verhuur minigravers en kranen

Bij ons bedrijf kunt u graafmachines huren van het merk Kubota. Als grondwerkbedrijf stellen we zelf hoge eisen aan onze machines. Om die reden vertrouwen we al jarenlang op de graafmachines van dit Japanse merk. Deze machines zijn namelijk niet alleen krachtig en betrouwbaar, maar ook nog eens gemakkelijk zelf te bedienen door u als huurder. Dat zorgt ervoor dat dit heel geschikte graafmachines zijn voor verhuur aan bedrijven en particulieren.

 

Wanneer u een minikraan of graafmachine komt huren, zetten we de machine voor u klaar op ons terrein. Als u dat wilt geven we zelfs een korte instructie over de bediening van de gehuurde graafmachine. U kunt daardoor gemakkelijk met de gehuurde kraan uit de voeten, waardoor u uw grondwerk project snel kunt afronden.

minigraver huren zeeland

Minigraver huren in Zeeland

Een minigraver of minikraan is een kleine graafmachine. Vergis u echter niet, want onder het compacte formaat gaat toch echt een krachtige machine schuil. Een gehuurde minikraan kan daardoor voor uiteenlopende werkzaamheden worden ingezet.

 

U kunt bij ons bedrijf een minikraan huren voor het graven van gaten en greppels, bijvoorbeeld ten behoeve van het leggen van kabels en leidingen, u kunt een graver huren voor riool reparatie, maar u kunt ook een graafmachine huren voor het graven van zwembaden en vijvers. Een minigraver kan zelfs worden ingezet voor het slopen van kleine structuren. Ook bij het aanleggen van tuinen en buitenterreinen wordt door onze klanten gekozen voor het huren van een minigraver.

voordelen kraan huren

Voordelen huren minigraver

Het huren van een minigraver bij ons bedrijf in Zeeland heeft diverse voordelen vergeleken met een het huren van een grote graafmachine. Een minikraan is namelijk veel compacter en daardoor ook een stuk lichter. Dat maakt een minikraan veel eenvoudiger in te zetten op plaatsen waar slechts beperkte ruimte is om te manoeuvreren.

Waarmee  kunnen we u helpen?

minikraan voor graafwerk

Verhuur van minikranen voor graafwerk

Het compacte formaat van een minikraan komt niet alleen van pas bij graafwerk op plaatsen waar verkeer moet kunnen passeren. De machines die we verhuren zijn door hun afmetingen eenvoudig te bedienen, ook voor minder ervaren bestuurders de gehuurde graafmachine bestuurt. Daardoor zijn de minikranen die u kunt huren een geschikte keuze wanneer u een kleine graafmachine nodig heeft voor bijvoorbeeld het uitvoeren van tuinwerkzaamheden.

 

Bovendien laat een minigraver bij het uitvoeren van de werkzaamheden aanzienlijk minder sporen achter dan de grotere machines en zijn ze ook nog eens een stuk gemakkelijker te vervoeren. Wilt u een kleine kraan huren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over graafmachine verhuur.

graafmachine zeeland

Graafmachine huren in Zeeland

Moet er zwaar werk worden verzet en is een minigravertje toch niet voldoende? Wanneer u een  krachtige kraan wilt huren voor uw project, dan is ons graafmachine verhuurbedrijf in Zeeland u graag van dienst.


Onder de machines die we verhuren vindt u niet alleen diverse types minikranen, maar ook de Kubota KX080-4. U kunt bij ons bedrijf deze 8 ton graafmachine huren. De verhuur van deze krachtige kraan verloopt per week, dag. Het huren van deze graafmachine is zelfs mogelijk per dagdeel. Dat maakt Bogaard Grondwerken een flexibele partner voor graafmachine verhuur in Zeeland.

minikraan toebehoren

Verhuur minikraan en graafmachine toebehoren

Er is bij ons verhuurbedrijf keuze uit diverse minigravers. Daardoor is er altijd een machine te huren die geschikt is voor de werkzaamheden die u wilt uitvoeren. Uiteraard kan de kraan ook worden uitgerust met diverse graafmachine aanbouwdelen, zoals een sloophamer, trilblok, grondboor of sorteergrijper. Ook deze toebehoren kunt u natuurlijk ook bij ons huren. Dat kan in combinatie met het huren van een minigraver, maar ook los. Zo kunt u een gehuurde (mini) kraan inzetten voor nagenoeg al uw grondwerk projecten.

kosten minigraver huren

Kosten kraan huren Zeeland

Wanneer u een minigraver of graafmachine wilt huren dan kan dat al vanaf slecht 50 euro per dagdeel. Deze prijs is exclusief btw, bediening, brandstof, maar wel inclusief verzekering.

Uiteraard is de totale prijs voor het huren van een minigraver of graafmachine afhankelijk van het aantal dagen dat u de machine wilt huren.  Weet u nog niet exact hoe lang u de graafmachine nodig heeft? Geen probleem, maar probeer altijd wel een goede inschatting van de huurtermijn te geven.

bottom of page